Concierge service

Concierge service

Nasmijano lice dobrodošlice, kad god stigli. Preuzimanje paketa. Rezervacije restorana. Ulaznice za događanja. Vožnja na plažu. Kupnja svježe ribe. Naš concierge servis dostupan je 24 sata dnevno.

Privatni concierge na zahtjev.

Besplatan buggy servis unutar resorta.

Wellness & SPA

Wellness & SPA

Petram Vas poziva da uronite u rajsku ponudu našeg wellness centra tijelom, mislima i dušom.

Smješten je na vrhu glavne zgrade, centar nudi savršenu kombinaciju revitalizirajućih i opuštajućih programa i tretmana, u mirisnom mediteranskom okruženju s jednim od najljepših pogleda u regiji. Neponovljivo ugodan, vaš boravak u Petram Wellnessu oplemenit ćemo zdravim napitcima i laganim obrocima, a promišljene i Vama prilagođene wellness usluge opustit će vas i osnažiti za nove izazove.

Na raspolaganju su vam:

Bio essential finska sauna

Extreme finska sauna

Hammam room

Solna parna kupelj

Fontana s ledom

Tuš doživljaja

Unutrašnji i vanjski prostor za opuštanje s fantastičnim pogledom

Relax room s grijanim vodenim krevetima i IC lampama

Unutrašnji bazen

Vanjski infinity bazen od 106 metara

Vanjski jacuzzi

Vanjska finska sauna

Kneipp waterway hot & cold stone prohodni bazeni

Uz to, imamo i posebnu zonu tretmana koja sadrži

Privatni VIP Spa suite  za 2 osobe sa bio-saunom, jacuzzijem i equilibrium ležajevima za tretman – posebno iskustvo za parove

Cristals-Salt ležaj s raznim masažama

Tretmani lica

Frizerske usluge

Manikura&Pedikura


Krovni infinity bazen

Krovni infinity bazen

Najveći i najljepši otvoreni krovni bazen koji možete zamisliti. Zaplivajte u njemu uz zalazak sunca i imat ćete dojam da plivate u zlatu. Uz 106 metara dužine ostavit će vam dovoljno mjesta za privatne romantične trenutke, ali i ozbiljan i pritom iznimno ugodan plivački trening.

Teretana

Teretana

U Petram Resort & Residences prilike za započeti sa zdravijim stilom života, ili za ostati u formi brojne su - bez obzira želite li trčati našom 585 metarskom dugom uređenom trek stazom dok vas prati miris mediteranskog bilja, zaplivati u najspektakularnijem bazenu u ovom dijelu svijeta ili vježbati na spravama s motivirajućim pogledom na zaljev. 


Petram Gym ima na raspolaganju 170 m2 prostora opremljenog najsuvremenijim spravama, modernim trakama za trčanje i eliptičnim mašinama. Također se možete pridružiti jednom od naših programa osmišljenih u skladu s posljednjim fitness trendovima – unutra ili vani.

 

Privatni treneri na zahtjev. Konzultacija s nutricionistom na zahtjev.

Krovni fine-dining restoran

Krovni fine-dining restoran

Romantični fine-dining restoran na krovu zgrade oduševit će vas svojim luksuznim ali istodobno nenametljivim i ugodnim uređenjem, neponovljivim koktelima s pogledom i fantastičnom hranom. Dopustite si da budete razmaženi.

Odvojeni dnevni dio osigurava ugodan i moderan prostor za doručak, snack nakon jutarnjeg treninga, piće ili opušteni obrok u bilo koje doba dana.

 

Kombinacija zdravih i hedonističkih snack-ova, cijeđenih sokova, koktela i ozbiljnih obroka uz zvukove mora i ptica.

Vrtni restorani i kafići

Vrtni restorani i kafići

Vrtni bazen upotpunjuje suvremeni talijanski restoran s jedne strane i steak-house s club-sendvičima na drugoj strani.  Ponudu restorana i kafića možete uživati i u komforu vlastitoga prostora.

Vrtni bazen

Vrtni bazen

Bazen okružen mediteranskim mirisima stvoren za lijena jutra, aktivne dane i popodneva prepuna sunca i opuštanja.

Vanjski bazen i park za djecu

Vanjski bazen i park za djecu

Bazeni sa sadržajem za djecu.
Dječji park.
Također organiziramo i privatno čuvanje djece na zahtjev.

Golf

Golf

U neposrednoj blizini, na poziciju uz more, nalazi se profesionalno golf igralište Adriatic s 18 rupa. Prestižno igralište dizajnirali su dobitnici austrijske Golf Art Landscape nagrade a njegova je posebnost potpuna integracija u mediteranski krajolik.

Osim profesionalnog igrališta klub posjeduje i vježbalište. U najavi je još golf terena u neposrednoj blizini Petram resorta.

Sportski tereni

Sportski tereni

Sportsko-rekreativni dio Petram resorta sadrži dva teniska terena, košarkaško igralište i nogometno igralište te manje nogometno igralište.  Dodatno, sva su igrališta okružena neponovljivom trek stazom dugačkom 585 metara. Mogućnosti za sportsku zabavu ili rekreaciju doista su nebrojene – a prekrasna lokacija s pogledom na more potaknut će pravi sportski duh čak i kod dotad relativno neaktivnih gostiju.

Transferi

Transferi

Transferi kopnom i brodom s aerodroma. Mogućnost posredovanja kod nabavke rent-a-cara. Besplatan buggy servis unutar resorta.

Shopping

Shopping

Naša shopping ponuda neće vas ostaviti ravnodušnima. Odabrani svjetski i lokalni dizajn kao stvoren da upotpuni svaki trenutak odmora i svaki, pa i najzahtjevniji, ukus