Nekretnine

Petram Resort & Residences potpuno je integriran resort s posebnim životnim stilom – kojega kupujete zajedno s kupnjom nekretnine. Resortom upravlja iskusan konzorcij partnera kroz svoj novi luksuzni brand Petram, a koji nudi različite nekretnine, prilike za investicije i luksuzan odmor za sve vlasnike i njihove obitelji i prijatelje. 

 

U središtu mediteranske Europe, mikrolokacija Alberi apsolutno je neponovljiva lokacija, odmah do mora – gdje god usmjerite pogled. Odaberite svoj rajski dom i živite ponovljeno vrhunsko iskustvo svakog dana vašega boravka u Petram Resort & Residences.

18

Stanova

179

Apartmana

55

Vila

3

Bazena

3

Restorana

8

Trgovina

Vile

U ponudi je ukupno 55 vila od kojih 12 s vlastitim infinity krovnim bazenima, te još 43 prekrasne moderne vile savršeno uklopljene u mediteransko podneblje u kojem se nalaze. Visoki standardi gradnje omogućavaju uronjenost u prekrasan okoliš koji vas okružuje, a s druge strane idealnu privatnost, luksuz i mir namijenjen samo vama i vašim najdražima. Osigurana je i neometana i prioritetna dostupnost svih ostalih sadržaja u Petram Resort & Residences.

Petram Resort
Petram Resort

Apartmani

U ponudi je ukupno 18 stanova koji se nalaze u višestambenim zgradama te 179 apartmana koji se nalaze u glavnoj zgradi (apart-hotelu), u rasponu od studio do trosobnih apartmana. Stanovi i apartmani su moderni, otvorenih vizura i pogleda s pravom dozom luksuza i privatnosti koji će omogućiti nesmetano uživanje u svim prigodama. Visoki standardi gradnje osiguravaju maksimalnu privatnost i neometan odmor za vas i sve koji vas okružuju, čak i kad imate malo glasnije goste. Uza sve naše stanove osigurano je neometano i prioritetno korištenje svih usluga resorta.

Stanovi u višestambenim zgradama

Ukupno 18 stanova u tri višestambene zgrade građene po mjeri svakoga tko traži vrhunsko stanovanje ili prostor za odmor. Svaka zgrada sastoji se od tri etaže i ukupno šest stanova, od čega su po dva stana dvoetažna. Svakoj zgradi pripada i devet posebnih parkirališnih mjesta.

Petram Resort

Ulaz

Od prvog susreta s Petram Resort & Residences osjetit ćete da ste kod kuće i u sigurnim rukama. Okruženje je promišljeno i ugodno, sigurnost osigurana unutar čitavog resorta, a već će vas na recepciji pozdraviti concierge spreman preuzeti vaše pakete, obaviti shopping ili vas usmjeriti što novo probati u okruženju.

Petram Resort

Mediteran paket

Profinjeni, klasičan mediteranski stil uređenja koji u potpunosti odgovara podneblju. Prozračnih linija i rješenja uz ugodnu toplinu i nježne detalje ostavlja instant osjećaj dobrodošlice. Namijenjen za stanove i apartmane do 100 m2. 

Luxury paket

Najluksuzniji stil uređenja, namijenjen estetima i hedonistima. Namijenjen za vile i apartmane preko 100 m2. 

Unutrašnje uređenje

Luksuzno, toplo, prostrano i ugodno – uređenje prati moderan luksuz sa najnovijim materijalima, poštujući utjecaj podneblja. Prozori koji pokrivaju cijele stijene nekretnina dozvoljavaju suncu da uđe u prostor i stvori opipljiv osjećaj topline dok istodobno omogućava otvoren pogled na more. U ponudi su tri paketa unutrašnjeg uređenja, a svaki će kupac moći odabrati ono koje najviše odgovara njegovu senzibilitetu.

Održavanje

U trenutku kada kupite nekretninu naš posao ne prestaje. Naša je želja i obaveza osigurati vaše zadovoljstvo uz našu nevidljivu prisutnost. Stoga je naš plan održavanja pomno promišljen kako bi odgovarao željenoj razini usluge i trajnoj namjeni vaše nekretnine.

Paket održavanja dolazi sa svim nekretninama i dopušta vam da ne brinete o sitnicama i redovnim poslovima. Samo otključajte vrata i pustite da odmor započne.

 

Paket uključuje:

  • Sigurnosni nadzor ulaza u Petram resort 24/7, prilaznih puteva unutar resorta te zajedničkih prostora
  • Navodnjavanje, košnja i oblikovanje privatnih vrtnih i zajedničkih prostora
  • Plan redovnog održavanja nekretnine u skladu s planom održavanja resorta
  • On-site domar
  • Redovan godišnji tehnički pregled nekretnina unutar resorta i otklanjanje eventualnih problema (definirati garantni rok)  *tehnička služba otklanja probleme koji nisu nastali neprimjerenim korištenjem
  • Posebni radovi na zahtjev, uz nadoknadu
  • Tjedno ili dnevno čišćenje na zahtjev, uz nadoknadu
  • Najam hotelskih ručnika i krevetnine, uz nadoknadu

Održiva gradnja

Osim što smo predani korištenju vrhunskih  lokalnih materijala koji su u skladu s podnebljem, a iz njega i potječu, pažnju smo obratili i na hortikulturno uređenje koje je autohtono, bujno i puno boja. 

Ova idealna kombinacija poštivanja mediteranske gradnje i hortikulture, dok istodobno ostavljamo dovoljno otvorenog pogleda na more i okoliš koji nas okružuje, odražava i našu posvećenost održivoj gradnji. Čitav je kompleks energetskog  razreda A+, uz kvalitetnu toplinsku izolaciju i korištenje obnovljivih izvora energije. Sustav za grijanje i hlađenje i pripremu tople vode izveden je s dizalicama koje koriste energiju iz obnovljivih izvora i tako značajno povećavaju uštedu energije i smanjuju štetni utjecaj na okoliš, posebice zrak i vodu.  Dodatno, pazimo na razvrstavanje i odvojeno prikupljanje otpada te koristimo rekuperaciju, odnosno energiju otpadnog zraka. Prozori i vrata izvedeni su kao ALU okviri s prekinutim toplinskom mostom, ostakljenje je dvoslojnim IZO staklom koje je uz to i niskoenergetsko te ima termo-refleksni premaz. Ovo omogućava da rezidencije imaju velike staklene površine otvorenih pogleda a bez da utječe na povećanu potrošnju energije.

Vize i porezni režim za strance vlasnike nekretnina

Kvalifikacija za porezni režim i vizu kroz investiciju. Uživajte benefite života u mediteranskom dijelu EU, uključivši besplatno školovanje za djecu i pogodnosti za umirovljenje koje nudi općina Umag.

Lokali za najam

Ukupno u ponudi imamo osam lokala. Lokali se nalaze u glavnoj zgradi – aparthotelu.

Kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..