• Petram resort & residences

    Investitor

Čista voda projekt d.o.o. istarska je tvrtka, a projekt Petram resort&residences provodi u suradnji s poznatim investitorima MK Group i Aleksandar Group, koji zasebno imaju bogato i uspješno iskustvo u investiranju i upravljanju projektima iz oblasti turizma, kao i u izgradnji vrhunskih stambenih i poslovnih građevina.

Čista voda projekt d.o.o. lokalni je partner s iskustvom poslovanja u Istri i detaljnim poznavanjem lokalnoga podneblja i tradicija, koje će prenijeti i na ovaj projekt.

Aleksandar Group

Kompanija Aleksandar Group u svojih je više od 25 godina poslovanja na tržištu Srbije izgradila više stotina tisuća m² stambenog i poslovnog prostora te stekla vjerne i zadovoljne kupce i poslovne partnere. Vodeći se vrhunskom kvalitetom te poštovanjem visokih standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group izgradila je reputaciju pouzdanog, sigurnog i traženog partnera na području građevinskog inženjeringa i investicija. Kvaliteta u radu, pogled u budućnost, postavljanje trendova u stanogradnji te ulaganje u mlade i stručne ljude osnova su uspjeha tvrtke, a posljednji su njezini projekti poput stambenih i poslovnih kompleksa Kapija Vračara u Beogradu, Taurunum u Zemunu, Aleksandar Bulevar Centar u Novom Sadu, te K district  i The One u Beogradu, gotovo potpuno rasprodani već u pred-fazi izgradnje.

Telefon

+381 63 455 557

+381 64 8733 109

+381 21 680 4444

Adresa

Miše Dimitrijevića 72

Novi Sad, Srbija

Email adresa

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MK Group

Kompanija MK Group je jedna od vodećih holding kompanija iz oblasti agrara, turizma i bankarstva u Jugoistočnoj Europi. Uspješno posluje preko 35 godina, a više od 11 godina investira u nove projekte iz oblasti turizma i razvoj cijelih turističkih destinacija. MK Group je do sada u turizam Jugoistočne Europe uložila preko 200 milijuna eura, a trenutno posjeduje 15 hotela u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, u većinskom i manjinskom vlasništvu. Suradnja sa dva prestižna svjetska hotelska brenda - Kempinski i Marriot je dokaz više o kredibilitetu poslovanja ove tvrtke.

Telefon

+381 11 3539 539

+381 11 3539 555

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 115e

11070 Novi Beograd

Email adresa

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Partneri

Lotus Grupa i partnerski Studio LAD 1 jedni su od najvećih i najbrže rastućih arhitektonskih tvrtki na zapadnom Balkanu i jedini s ozbiljnim međunarodnim angažmanom. Broje urede u Zagrebu, Chicagu, Barceloni i Zürichu. Prisutni su i u Beogradu gdje surađuju s Aleksandar Group. Lotus Grupa poznata je po svojoj modernoj viziji, inovativnim, hrabrim i besprijekorno izvedenim arhitektonskim rješenjima kojima podiže standard gradnje, te posvećenosti luksuznoj i održivoj gradnji.

Arhitektonska rješenja potpisuju Maja Bručić i Eva Cotman.

Paralelno s magisterijem iz arhitekture na Sveučilištu Zagrebu, na kojemu je nagrađena rektorovom nagradom, Maja je pohađala programe na Parsons School of Design u New Yorku (Program Strategije, gradovi, ekosustavi i integrirani dizajn), programe o suvremenoj arhitekturi u Japanu te konstrukcijskom dizajnu u Madridu i Barceloni.  
Osnivačica Lotus Grupe iza sebe ima više od 12 uspješnih godina u renomiranim hrvatskim arhitektonskim studijima, te od 2011. u vlastitoj tvrtki. Radila je na mnogim uspješnim javnim, industrijskim, infrastrukturnim i stambenim projektima od kojih su mnogi međunarodno nagrađeni. Sama je nagrađena kao jedna od 40 najboljih poduzetnika mlađih od 40 godina u Hrvatskoj te je osvajačica brojnih nagrada na domaćim i međunarodnim natječajima urbanog planiranja. Prošle je godine projektirala novi stambeno-poslovni kompleks The One u Beogradu, koji je naišao na fantastičan interes klijenata.

Arhitekturu je diplomirala u Zagrebu 2007, kada je osvojila i rektorovu nagradu za najbolji projekt u području arhitekture i urbanizma. 2008. seli u Barcelonu gdje radi s brojnim uglednim arhitektonskim uredima, što je usmjerava prema onome što je danas njezin izričaj – senzibilna i održiva gradnja uz suvremene arhitektonske i dizajnerske dodire.
2010. završava magisterij iz Teorije i prakse arhitektonskog dizajna na Politehničkom sveučilištu Katalonije ( danas Barcelona Tech ), te nakon toga uspostavlja urede u Barceloni i Zagrebu i razvija niz velikih i međunarodno nagrađivanih projekata u suradnji s drugim studijima u Barceloni. Posebna međunarodna priznanja dobiva i za svoja rješenja unutrašnjeg dizajna, zbog izraženog poštovanja prema nasljeđu i baštini. Ujedno je članica AJAC – Udruženja mladih arhitekata Katalonije i jedna od organizatorica Međunarodnog simpozija arhitekture u Barceloni 2012.

Kamgrad

Kamgrad je svih 30 godina od svojega osnutka među vodećima u Hrvatskoj u građevinskom sektoru. U svojem je dugogodišnjem uspješnom djelovanju postigao reputaciju tvrtke koju odlikuje vrhunska gradnja, profesionalnost, poštivanje rokova te tehnička i organizacijska perfekcija – a upravo su te kvalitete rezultirale izgradnjom više od 300 objekata i građevina najviše kvalitete i neprikosnovenim povjerenjem partnera i klijenata.