• Petram resort & residences

    Destinacija

Smješten na najsjevernijoj točki hrvatskoga mora, na samoj granici sa Slovenijom i Italijom, na mikrolokaciji Alberi u Savudriji u sjeverozapadnoj Istri, okružen morem dokle pogled seže, Petram Resort & Residences idealna je lokacija za svakog ozbiljnog hedonista. Prekrasna priroda, mediteranska klima, okruženje prepuno gastronomskih užitaka, u blizini vinskih cesta, cesta maslinovih ulja, vrhunskih sportskih i kulturnih sadržaja i romantičnih srednjevjekovnih gradića. Osim toga, obližnji Umag nudi sve urbane i moderne sadržaje potrebne za lagodan život.

Petram Resort & Residences idealna je lokacija za svakog ozbiljnog hedonista

Najbolje doba godine za boravak

Od sezone šparoga u proljeće do sezone tartufa najesen. U sezoni golfa. U sezoni vrhunskog tenisa. U sezoni ljetnog odmora. Kad ste željni vrhunskog gastronomskog iskustva. Kad sazrijeva vino. Kada se beru masline. U sezoni festivala u romantičnim gradićima na obližnjim brdima. Bilo kada.

Kako doći na destinaciju

Savudrija i mikrolokacija Alberi nalaze se u blizini nekoliko aerodroma od kojih je najveći onaj u Veneciji. Osim toga u blizini su zračne luke Ljubljana, Trst, Pula i Rijeka, dok se na 2,5 sata vožnje nalazi se i zračna luka Zagreb. 

 

Savudrija (Alberi) udaljena je 648 km od Beograda, 632 km od Novog Sada, 515 km od Beča i 460 km od Milana.

Doživljaji